兵人在线BBICN

☆ 三游酷玩 (17年老字号诚信模玩店)
★ 犹大模玩 - 【雕像专营形象店】
☆ 呼和浩特 呼市兵人HOBBY CASTLE
★ 香菜模玩(皮皮虾模玩店)
☆ 北京 Easytoys国贸旮旯玩具店
★ 广告位 -------------- 空缺中
☆ 广州 优之兵模 兵人专卖店
★ 广州 专业兵模玩具店-【主营批发】
★ PJ玩具铺仓储批发店- 【主营批发】
☆ 武汉 藏影兵人沙龙
☆ 天津 神秘博物馆 实体店
☆ 御车族-福州兵人模型店皇冠金牌店

[参考] captainkemp作品:1/6 威利斯 1941 coupe / willys 1941 coupe brochure

BBICN 上海旗舰淘宝店
1/6 willys 1941 coupe brochure

hi
this is the brochure make with my willys 1941 modified in us army staff car coupe. original brochure modified with my picture.i found this car at laval show in november .

i make a exchange with a other guy. i know who existing a willys 1941 pickup rc at 1/6 scale but its hard to find.

return in 1941 at the begining of '' drole de guerre''

上一篇:我的兵人收藏
下一篇:scratvador作品:又是雨中的一天 / Another day under the rain
量产吧,这个车漂亮
我要说一句 收起回复
fzshooter 发表于 2021-1-26 12:04
量产吧,这个车漂亮

是的,比吉普好看多了。
我要说一句 收起回复
卡哇伊
我要说一句 收起回复
感觉电影《间谍同盟》里的那辆小车挺可爱的
我要说一句 收起回复
这个是成品吗
我要说一句 收起回复